Maatwerk Theater voor bedrijven

MaatwerkTheater“Het was echt een meerwaarde voor ons congres.”

Organisaties zijn continu in beweging. Toekomstbestendig worden, verduurzamen of terug naar de bedoeling. Wat de verandering ook is: organisaties willen het liefst hun medewerkers hierin meenemen. Theater helpt hierbij. Onze opdrachtgevers geven aan dat theater als middel, een impactvolle manier is om een organisatieverandering te ondersteunen.

Zo kun je bijvoorbeeld:

Toekomst Theater inzetten om medewerkers mee te nemen in toekomstige scenario’s. Hierdoor komt de gedroomde toekomst tot leven. Welke scenario spreekt het meest aan? Welke het minst?
● Een Themashow organiseren: Een show die informeert terwijl hij entertaint. Het publiek maakt op een onderhoudende manier kennis met allerlei aspecten van een werkgerelateerd thema zoals samenwerking of klantgerichtheid.
Regietheater toepassen waarbij medewerkers achter de knoppen kunnen zitten. Ze vertellen de acteurs precies wat ze moeten doen om een scène tot een goed einde te brengen. Erg geschikt als leermethode voor een groep medewerkers.

Maatwerk theater is in te zetten om medewerkers bewuster te maken, een verlangen aan te wakkeren, kennis en vaardigheden te ontwikkelen of hun zelfvertrouwen een boost te geven. Per behoefte, kiezen wij de meest passende vorm.Impressie

.